Djevojka Jeffa Bezosa ukrala pažnju na svečanom tepihu na dodjeli Oscara

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @laurenwsanchez

Među sinoćnjim zvanicima na 95. dodjeli Oscara u Los Angelesu pojavio se i treći najbogatiji čovjek na svijetu, Jeff Bezos. 59-godišnjak je na svečanom tepihu pozirao u crnom odijelu s leptir-mašnom, a pažnju je privukla i njegova djevojka, 53-godišnja Lauren Sanchez, u crnoj haljini.

Osnivač Amazona i TV voditeljica započeli su svoju vezu 2019., ubrzo nakon što su oboje objavili da se razvode od svojih supružnika. Sanchez je te godine u intervjuu za magazin WSJ prvi put javno progovorila o njihovoj vezi i svom privatnom životu.

-Volimo biti zajedno i volimo raditi zajedno. Pomaže mi oko moje knjige. Jeff radi na tome da dobije licencu za pilota. Zajedno letimo. Zajedno vježbamo. Cijelo smo vrijeme zajedno, otkrila je Sanchez, koja je vrlo vješta pilotkinja.

Tom prilikom navela je da Bezos ima i “drugu stranu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

– On je jako duhovita osoba, cijelo me vrijeme nasmijava i baš zna biti šašav, rekla je Sanchez i dodala kako ima vrlo zarazan smijeh.

“Kada sam prvi put čula kako se smije, mislila sam: Što je ovo? No sada volim njegov smijeh i ako se razdvojimo i izgubimo na nekoj velikoj zabavi, lako ga pronađem upravo uz pomoć smijeha”, otkrila je.

Morala je, kako je navela, zbog veze s Bezosom naučiti da ne odaje svoju točnu lokaciju baš nikome i da jako pazi što objavljuje na društvenim mrežama.

– Teško mi je paziti na to, ja sam veoma pričljiva i otvorena osoba i volim dijeliti svoje tajne. Morala sam se potruditi i naučiti da to ne smijem raditi. Bila mi je to dobra lekcija. Nekada bih govorila ljudima sve i svašta, ali sada moram paziti na privatnost i kontrolirati neke stvari, opisala je.

Pročitajte još