Fani Stipković ima novu ljubav: Evo ko joj je osvojio srce

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @fanistipkovic

Fani Stipković uživa u životu u Meksiku s partnerom Fernandom Hierrom, legendom madridskog Reala, s kojim je postala ponosna vlasnica preslatkog psića kojeg je najavila u videu.

Hrvatska novinarka Fani Stipković u januaru se preselila u Meksiko s partnerom Fernandom Hierrom, a sada se pohvalila novom ljubavi.

Prelijepa 40-godišnjakinja vijest je objavila u obliku videa na Instagram storyju na kojem se maleni psić igra s lopticom, a Fani ga nježno mazi iza ušiju.

U opis je naglasila kako preslatki štenac stiže u dom koji dijeli s legendom madridskog Reala, Fernandom Hierrom s kojim se prvobtno upoznala u ulozi novinarke prije gotovo četiri godine. Par je vezu obznanio tek 2021. godine kada su se zajedno pojavili na finalu Davis Cupa.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u decembru 2019. godine. Morala sam napraviti reportažu sa svim učesnicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, pa često zaboravi na sebe’, nedavno je nahvalila svog voljenog u razgovoru za španjolski Vanitatis.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Zaljubljeni par živi u gradu Guadalajari iz kojeg Fani redovito objavljuje zanimljive fotografije na kojima ne krije sreću svojim novim životom.

Poznata kao velika ljubiteljica životinja, nerijetko objavljuje fotografije na kojima jaše konja, a zna se i kako je tijekom života u Španiji uživala u društvu svog psića pa nema sumnje kako će joj nova četveronožna pridošlica u obitelj u ispunjenu svakodnevicu unijeti još više ljubavi i veselja.

Pročitajte još