Kćerku Đorđa Balaševića uznemirile vijesti o majci Oliveri: Naučila sam da vijesti iz bolnice stignu prije do medija nego do porodice

Piše: Azra

 

Kći Đorđa Balaševića Jelena Beba Balašević požalila se na Facebooku kako su je uznemirile lažne vijesti vezane za majku Oliveru.

-U redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda, bacila sam pogled na telefon: ‘Bebo, što je s Oljom?’ uz link za novinski članak ‘Svi se mole za Oliveru Balašević, sve je u rukama liječnika, zdravlje joj nije dobro’. Naučila sam, nažalost, da vijesti iz bolnice stignu prije do medija nego do porodice i bližnjih i zato sam i mogla pomisliti da se, dok sam ja na putu, događa nešto s mojom mamom, za što još nisam stigla čuti.

-Nikom normalnom ne treba objašnjavati koliki sam stres doživjela. U tom trenutku, ponavljam, na autoputu za volanom. To je svakako stres koji me potpuno, u najmanju ruku dekoncentrirao, a u pravoj interpretaciji zapravo užasno uznemirio, i posljednje mjesto gdje tada treba da budem je u prometu, kaže Jelena.

-Mama se nije odmah javila na telefon, što je moj stres samo prolongiralo, ali sestra Jovana jest i rekla mi je da je i sama dobila par trenutaka ranije isti uznemirujući poziv i da je krenula prema mami.

Pročitajte još