Michele Morrone boravio sa djecom iz Turske nakon potresa: Čovjek sa velikim srcem na pravom mjestu

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @iammichelemorroneofficial

Michele Morrone jedan je od najpopularnijih talijanskih glumaca današnjice, i to sve zahvaljujući filmu “365 dana”, nakon čega mu se život u potpunosti promijenio. Michele slovi kao jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice.

Na društvenim mrežama pojavili su se videi na kojima Michele boravi u Turskoj, tačnije u Hatayu,  sa djecom koja su ostala bez domova i članova porodice nakon razornog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju.

@iziwed Michele in Turkey to help children 😍✨I #foryoupage #viral #michelemorrone #parati #fürdich #italy #4u #365days2#365dni2#365daysthisday #365daysthenext365days #365days #massimo #iziwed #moarasorio #seniniçin #keşfet #turkey #turkiye ♬ son original – 𝐈 𝐙 𝐈 𝐖 𝐄 𝐃 ♛

Michele je pomagao oko raspodjele paketa, igrao se sa djecom, crtao sa njima, učio njihov jezik. Njegov potez oduševio je brojne fanove.

@melissa_uk #turkey #michelemorrone #365days #thisday #thenext365days #singer #actor #TeamMicheleMorrone #Italian #TeamMassimoForever #subserviencemovie ♬ original sound – Michele Morrone Fan Melissa_Uk

 

Foto: Instagram @iammichelemorroneofficial

Foto: Instagram @iammichelemorroneofficial

-‘On je divan’, ‘Hvala Michele’, ‘On je divan, voli djecu’, ‘Čovjek sa velikim srcem na pravom mjestu’, samo su neki od komentara.

Pročitajte još