Bruce Willis napunio 68 godina: Veliki dan dočekao u teškom zdravstvenom stanju

Piše: Selma Bošković

Slavnom glumcu Bruce Willisu dijagnostikovan je poremećaj pamćenja, afazija, zbog čega se penzionisao i potpuno povukao, a kako tvrde njegovi prijatelji i potpuno rasprodao imovinu.

Rođen je 1955. u njemačkom gradu Idar-Obersteinu. Njegov otac David poslan je u bazu u Njemačku gdje je upoznao učiteljicu Marlene kojom se oženio. Par je s malenim Bruceom ostao živjeti u Njemačkoj dok on nije navršio dvije godine, kada je David odlučio otići iz vojske i vratiti se u Ameriku. Nastanili su se u gradu Carneys Point u državi New Jersey gdje su bili skromna, radnička porodica. Bruce je ubrzo dobio dva brata i sestru – Davida, Roberta i Florence, ali brak njihovih roditelja nije potrajao. Razveli su se 1971., kada je Bruce bio tinejdžer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis Double (@dobledebruce)

Kombinacijom sreće, talenta i upornosti uspio je pronaći izlaz iz donekle siromašnog života te se iz nepoznatoga glumca prometnuti u glavni lik s ekrana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femina.hu (@femina.hu)

U svojoj bogatoj glumačkoj karijeri glumio je u filmovima koa što su ‘The First Deadly Sin’, ‘Prince of the City’, ‘Blind Date’, ‘Die Hard’, ‘The Bonfire of the Vanities’, ‘The Last Boy Scout’, ‘               Pulp Fiction’, ‘Mercury Rising’, ‘The Sixth Sense’, ‘The Kid’, ‘Hart’s War’, ‘The Crocodile Hunter: Collision Course’, ‘Sin City’, ‘Perfect Stranger’, ‘The Expendables’, ‘Red’, ‘Looper’,  ‘Fire with Fire’, ‘The Prince’, ‘Vice’, ‘Acts of Violence’, ‘Death Wish’, ‘Fortress: Sniper’s Eye’, i brojni drugi.

Pročitajte još