Sarajevsku flautisticu zaprosio Gospodin Savršeni: Milion puta DA

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @mijomatic

Ariana Piknjač, ambiciozna mlada Sarajka koja uspješno gradi karijeru flautistice pristala je da se uda za svog dečka fitness trenera Miju Matića, mnogima poznat kao Gospodin Savršeni iz druge sezone istoimenog hrvatskog showa.

Par se zaručio na nedjeljnom ručku u restoranu s porodicom, a cijelu prosidbu Mijo je ovjekovječio snimkom koju je podijelio na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Da su u vezi otkrili su u januaru prošle godine. Par je od tada nerazdvojan i nerijetko se pojavljuje zajedno na javnim događanjima, a Matić vrlo otvoreno govori o svojim osjećajima o Ariani i ne krije koliko mu je promijenila život.

Ariana i Mijo su se upoznali putem Instagrama 2021., a uživo su se upoznali u oktobru te iste godine i od tada su nerazdvojni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Piknjač (@arianaflute)

Ariana je sinoć nastupila i u Lisinskom na koncertu Maksima Mrvice, a njen talent prepoznali su i drugi poznati muzičari poput DJ Khaled.

– Rođena sam u Australiji i do 14. godine s roditeljima sam živjela u Sidneju. S porodicom sam se 2008. vratila u Bosnu. Smatram da čovjek može ostvariti svoje ciljeve, bez obzira u kojoj zemlji živi, ako maksimalno, neumorno i konstantno radi na sebi – rekla je Piknjač svojevremeno u jednom intervjuu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Inače, Ariana i njena sestra Ella Piknjač redovno snimaju covere poznatih muzičkih numera, a jedan od najpoznatijih je tema animirane serije “The Simpsons”. Njihova obrada je oduševila autore serije te je iskorištena u odjavnoj špici jedne od epizoda.

Ariana na Instagramu ima preko 300 hiljada pratitelja. Zbog Mije je odselila u Zagreb, gdje zajedno žive.

 

Pročitajte još