Zbog Gorana Bregovića nastao skandal u Parizu, potukle se dvije žene

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @goran_bregovic_official

Popularni regionali pjevač našao se na meti medija nakon skandala u Parizu. Naime, kako prenose srbijanski mediji, zbog Brege su se potuke dvije žene.

– Bregović privatni život dobro krije. Sazna se poneka emotivna tajna, ali to se dešava vrlo rijetko. On se ne eksponira, vodi računa gdje i s kim se pojavljuje i putuje. Međutim, jednu situaciju nije mogao da iskontroliše. Radi se o tome da je mjesecima bio u paralelnoj vezi sa dvije žene. I jednu i drugu je volio i poštovao na neki svoj način i nije mogao da ih ostavi, otkrio je izvor.

– Muzičar nije znao šta ga je snašlo. On im je rekao šta može da im pruži, ali očito ne i to da se viđa sa obje u isto vrijeme. On u Parizu ima svoju nekretninu u kojoj boravi, ljubavnicama iznajmljuje hotel. Jedna se čekirala na Instagramu da je u Parizu, pa je druga povezala sve kockice i došla do hotela, gdje je strpljivo čekala da se pojavi. Sva sreća po Bregovića bila je ta što je on imao koncert taj dan, pa se s njom nije vidio. Letilo je perje, obezbjeđenje je moralo da reaguje i iz objekta da izbaci djevojku. Nakon toga su jedna drugoj slale prijeteće poruke, vrijeđale se, ponižavale i svađale oko Brege. Kad je vidio da je vrag odnio šalu, on se povukao iz obje priče jer nije želio da se za ovo sazna. Ipak, bruka je pukla, i to je bila glavna tema. Jedno vrijeme nije bio u kontaktu ni sa jednom ni sa drugom, ali kada su se strasti smirile, to se zaboravilo i ponovo se viđao i sa jednom i sa drugom, s vremena na vrijeme – završava izvor za srbijanski Kurir.

Inače, Goran je u braku sa  Dženanom Sudžukom sa kojom ima tri kćerke. Svoju porodicu ne pokazuje često u javnosti, a supruga s kojom je u braku već 30 godina ne voli svjetla reflektora pa ju ne možemo vidjeti ni na svečanim događanjima.

Pročitajte još