Amina Efendić oštro odgvorila na komentar: Uzela si stan od majčinih para, a pričaš da si ga sama zaradila

Piše: Selma Bošković

Jedna od naših najpoznatijih youtuberica Amina Efendić (22), na svom kanalu broji blizu 130.000 pretplatnika. Mlada Tuzlanka svojom ljepotom plijeni pažnju i na svom Instagram profilu gdje redovno objavljuje pojedinosti iz svog života.

Foto: Instagram @aminaefendic

Ovaj put, Amina se pohvalila novim stanom. Iako prolazi krpz faze renoviranja, Amina se na društvenim mrežama pohvalila kako napreduju radovi. Na Instagram storyu podijelila je process postavljanja stolarije kao i rušenja zida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amina Efendić (@aminaefendic)

Iako je dobila veliki broj pozitivnih komentara, uvijek se nađe i neku negativan. Naime, Amina je na svom Instagram storyu objavila printscreen komenatar kojeg je dobila ispod objave, a tiče se kupovine stana.

-Kakav je osjećaj uzeti stan od majčinih para i pričati kako si ga sama zaradila, glasio je komentar.

-Ne bih znala odogvoriti na ovo pitanje s obzirom da nisam tip osobe koji laže. Tebi želim svu sreću i puno ljubavi te da dva puta promisliš prije nego neke stvari izjaviš, odgovorila je Amina ispod objave pa se nadovezala i na storyju.

– Zaista ne razumijem (i drago mi je da ne razumijem) potrebu ljudi da pišu ovakve komentare. Obično se trudim izignorisati, ali neke stvari ne želim na taj način zaobići. Znam koliko radim i trudim se te koliko sam se stvari odrekla da bih se posvetila nekim drugim stvarima. Morate biti svjesni i da iza influence profila stoje realne osobe te da se ne možete nekom tek tako ‘naklepati’ i očekivati da vam taj neko ne kaže ništa. Razmislite barem dva puta prije nego izjavite neke stvari, a ja vam šaljem ljubav, poručila je Amina.

Pročitajte još