Još jedan udarac za Shakiru: Majka joj je hitno hospitalizirana, a i otac je teško bolestan

Piše: L. K. P.

Slavna kolumbijska pjevačica Shakira (46) posljednjih mjeseci proživljava izuzetno težak period na privatnom planu. Tek što se stišala bura oko njenog razlaza s Gerardom Piqueom koji ju je prevario život je Shakiri zadao novi udarac. Njena majka Nidia Ripoll navodno je hitno hospitalizirana, a uzrok je navodno moždani udar.

Izvori bliski pjevačici za španjolske medije izjavili su da je problem povezan s venskom trombozom. Ripoll je trenutno van životne opasnosti i za očekivati je da će uskoro biti otpuštena na kućnu njegu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Shakira, koja je iznimno bliska sa svojom majkom, o svemu se za sada još nije javno oglasila. No, ovo nisu jedini problemi s kojima se suočava pjevačica trenutno. I njen otac William Mubarak (91) također ima ozbiljnih zdravstvenih problema koji su uslijedili nakon što je prošle godine završio na operacijskom stolu i to zbog nezgodnog pada. Zbog zdravstvenih problema članova porodice Shakira je odgodila preseljenje iz Španije u Miami sa sinovima Milanom (10) i Sashom (8).

Pjevačica je ranije dobila i starateljstvo nad djecom, a sad se želi s njima preseliti u Miami gdje je i svojevremeno živjela, a trenutno tamo živi i dio njene obitelji. Ona je planirala otići tamo i prošle godine, no odlučila je ostati zbog lošeg zdravstvenog stanja njenog oca Williama Mubaraka. Ranije se u medijima pojavila informacija da bi se pjevačica trebala preseliti početkom aprila.

Pročitajte još