Omiljena holivudska plavuša razvodi se nakon 12 godina braka

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @reesewitherspoon

Oscarom nagrađena glumica i producentica Reese Witherspoon i njen suprug Jim Toth, agent za talente, objavili su u petak da su donijeli tešku odluku o razvodu.

Par se vjenčao u martu 2011. na glumicinom ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U septembru 2012. par je dobio dječaka po imenu Tennessee James.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

– Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili, rekao je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Witherspooninu profilu na Instagramu.

„Naš je prioritet naš sin i cijela naša porodica dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje. Ovakve stvari nikada nisu lake i jako su lične, pa vas molimo da poštujete privatnost naše porodice tijekom ovog razdoblja.”

Witherspoon ima dvoje starije djece  kćerku Avu i sina Deacona s prvim suprugom Ryanom Phillippeom. Par se razveo 2007. godine.

Witherspoon (47), koja je odrasla u Nashvilleu, u Tennesseeju, osvojila je Oscara za najbolju glumicu u filmu country-glazbe “Hod po rubu” iz 2005. godine. Također je producirala nekoliko filmova i televizijskih emisija, uključujući “Velike male laži” i “The Morning Show”.

 

Pročitajte još