Zvijezda “Harryja Pottera” očekuje prvo dijete s dugogodišnjom djevojkom

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @erindarke

Daniel Radcliffe, zvijezda “Harryja Pottera”  i njegova dugogodišnja djevojka, glumica Erin Darke, očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Vijest je potvrdio njegov glasnogovornik, a Erin je nedavno u šetnji New Yorkom s Danielom privukla pažnju zaobljenim trbuščićem.

-Daniel i Erin ne mogu biti sretniji što im stiže beba. Apsolutno su oduševljeni i jedva čekaju postati tročlana porodica. Nedavno su rekli vijest svojim porodicama i prijateljima. Ovo je nevjerovatno uzbudljivo vrijeme, rekao je izvor blizak paru za britanski Mirror.

Podsjećamo, par se upoznao 2013. godine na snimanju filma “Kill Your Darlings”, u kojem je Radcliffe glumio slavnog pjesnika Allena Ginsberga, dok je Darke utjelovila ženu s kojom je imao romantični susret. Britanski glumac posljednjih je godina vrlo tih o svojem privatnom životu, rijetko daje intervjue i ne koristi društvene mreže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by V.S (@asian_v_)

-Mislim da otkako sam trijezan jednostavno ne radim ništa dovoljno zanimljivo. Kao glumac, samo želim živjeti svoj život i viđati se sa svojim prijateljima, i samo želim da stvar o kojoj ljudi pričaju bude posao, ispričao je prošle godine za Hollywood Reporter.

Ipak, promovirajući svoju ulogu u komediji “Izgubljeni grad” prošle godine, Daniel se nakratko dotaknuo svoje veze s Erin. “Imam stvarno lijep život. Sa svojom sam djevojkom već desetljeće, gotovo, rekao je tada.

Pročitajte još