Novi zgodni par: Harry Styles uhvaćen u strastvenom poljupcu s fatalnom Emily Ratajkowski

Piše: L. K. P.

Harry Styles, britanski muzičar i glumac koji je nakon uspješne karijere u teen bendu One Direction uspješno krenuo u solo vode, viđen je u društvu lijepe Emily Ratajkowski.

Slavni zavodnik koji je prekinuo vezu s glumicom i redateljicom Olivijom Wilde koja je, kako se pisalo, teško prihvatila kraj njihove ljubavi, sigurno neće biti oduševljena kad vidi naslove koji pišu kako je ljepuškasti 29-godišnji Britanac viđen na ulicama Tokija izmjenjujući poljupce i zagrljaje sa zgodnom Emily.

Ona je pak nakon što se razvela od svoga supruga Sebastiana Bear-McClarda s kojim ima sinčića, bila povezivana s nizom muškaraca među kojima su bili i Pete Davidson, bivši dečko Kim Kardashian i Brad Pitt.

Drama je tako dobila novi rasplet nakon što je 39-godišnja Olivia Wilde ostavila svog zaručnika, glumca i komičara Jasona Sudeikisa s kojim ima dvoje djece, upravo zbog Stylesa s kojim je kasnije prekinula.

Styles je trenutno u Japanu gdje nastupa u sklopu turneje Love on Tour koja će nakon pauze nastaviti u Danskoj u svibnju.

Na fotografijama i u videu koji su se prošili društvenim mrežama jasno se vidi da Harry i Emily izmjenjuju nježnosti.

Glasnogovornik Harryja Stylesa nije želio komentirati što se događa, objavio je People. Podsjetimo, njegovaa veza s Olivijom završila je krajem prošle godine, nakon gotovo dvije godine veze te su poručili da su se razišli u prijateljskim odnosima. Wilde i Styles, koji su se upoznali na setu filma ‘Don’t Worry Darling’ još u septembru 2020., prvi put su se pojavili kao par nakon što su fotografirani kako se drže za ruke dok su bili na zajedničkom vjenčanju u januaru 2021.

Pročitajte još