Jennifer Lopez haljinom potvrdila vladavinu velikog trenda

Piše: Azra

Foto: Instagram @jlo_uniquelove

U losanđeleskom kinu Regency Village održana je premijera filma “Air” u režiji Bena Afflecka. Sportska biografska drama prati priču Sonnyja Vaccara, zaposlenika Nikea zaslužnog za njihovo sklapanje ugovora s Michaelom Jordanom te naposljetku proizvodnju kultne linije tenisica.

Osim redateljske i producentske uloge, Ben je u filmu odradio i glumačku te na velikom ekranu utjelovljuje američkog biznismena i milijardera Phila Knighta, suosnivača i bivšeg predsjednika kompanije Nike.

Ben je na premijeru došao u društvu svoje supruge Jennifer Lopez, za koju je imao samo riječi hvale. Želim reći da ništa od ovog ne bi bilo moguće bez ljubavi i potpore moje supruge, koja mi znači više nego išta na svijetu. Želim ti reći hvala. Volim te. Ti si fantastična, ti si nevjerojatna, ti si divna, draga, veličanstvena i volim te, kazao je raznježeni Ben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCC Daily (@fashion_celebs_critics_)

Jennifer je na premijeri zablistala u haljini talijanskog dizajnera Antonija Grimaldija iz njegove haute couture kolekcije za jesen/zimu 2021. godine.

Iako je u pitanju haljina iz stare kolekcije, Grimaldijeva kreacija zapravo najavljuje proljetno-ljetni trend za ovu godinu. Naime, ako ste pomislili kako je popularnost neonskih boja iza nas, prevarili ste se.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.B.)

Pročitajte još