Zaljubila se u kolegu: Jelena Karleuša je pjevaču koji nije htio da bude s njom spremila osvetu

Piše: Azra

Foto: Instagram @karleusastar

Pjevačica Jelena Karleuša od početka karijere privlači pažnju javnosti iz mnogo razloga, a još od tada važi za jednu od najatraktivnijih dama regionalne scene.

Međutim, ljepota joj nije pomogla kada se zaljubila u jednog kolegu, budući da je za njega bila premlada.

Kako je Jelena ispričala jednom prilikom, kao tinejdžerka je bila zaljubljena u pjevača Željka Šašića, jednu od najvećih zvijezda devedesetih godina, ali on nije mario za nju jer je još uvijek bila djevojčica.

– Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dijete ga nije interesovalo. E, tu sam doživjela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku “za ljubav se treba boriti – ispričala je ona.

Međutim, nakon što je shvatila da neće biti ništa od njihove ljubavi, Jelena je spremila slatku “osvetu” kolegi – otvoreno mu je rekla da će jednog dana biti veća zvijezda od njega.

– Sjećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije htio da mi kaže ni “zdravo”. Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: “Ja ću biti veća zvijezda od tebe! – prisjetila se.

Izvor: glossy.espreso.rs

Pročitajte još