Zvijezda serije “Inspektor Rex” živi sa dvije žene: Moja majka voli ih obje

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @gedeonburkhard_homepage

Njemački glumac Gedeon Burkhard, našoj publici najpoznatiji po ulogama u serijama Inspektor Rex i Cobra 11 – Specijalci s autoputa, živi životom koji bi nekima vjerovatno bio nezamisliv – utroje. On je, naime, sa svojim djevojkama Saschom Vedutom i Ann-Britt Dittmar u sretnoj vezi.

-Ne samo seksualno već imamo uravnoteženu i duboku vezu u svim aspektima, kaže Gedeon za njemački časopis Bunte. Burkhard živi u Berlinu s Ann-Britt Dittmar i Sashom Vedutom u prostranom stanu u staroj zgradi, a nedavno se uselila i njegova majka Elisabeth von Molo.

-Ne možete zamisliti da se moja majka, koja nije uvijek bila toliko oduševljena mojim prijateljicama, zaljubila u obje djevojke, rekao je i dodao da treba kupiti veći bračni krevet jer je postojeći postao premalen.

O djevojci Saschi govorio je u junu 2022. Rekao je da se odlično slažu i da imaju mnogobrojne iste želje u životu. Budući da je Ukrajinka, u početku su imali vezu na daljinu.

-Sascha me posjetila dvije sedmice prije početka rata i onda se, naravno, nije mogla vratiti, rekao je 53-godišnji Burkhard.

Pročitajte još