Znate li kako izgleda kćerka Nicole Kidman i Toma Cruisea: S roditeljima nije u kontaktu

Piše: Azra

Foto: Instagram @nicolekidman @tomcruise

Bella Kidman Cruise, kći holivudskih glumaca Nicole Kidman i Toma Cruisea, objavila je fotografiju na Instagram storyju na kojoj se pohvalila svojim pratiteljima novom frizurom. Pozirala je s kraćom kosom i šiškama i zahvalila svojoj frizerki iz Londona.

Ova 30-godišnjakinja po struci je modna dizajnerica, a 2015. godine udala se za Maxa Parkera. Par živi u Londonu, a Bella je u nekoliko navrata medijima rekla kako nije u kontaktu sa svojim roditeljima, što se pokazalo i na dan njezina vjenčanja na kojem nisu prisustvovali ni Nicole ni Tom.

Kao razlog svog neslaganja s Nicole Bella je navela svoje članstvo u Scijentološkoj zajednici, gdje je aktivna članica i organizator. Na svom Instagram profilu najčešće objavljuje crteže i prirodu, ali ponekad svoje pratitelje iznenadi i pokojim selfiejem.

Nicole i Tom Bellu su posvojili 1992. godine, kao i njezina biološkog brata Connora Cruisea koji danas ima 28 godina. Bivši supružnici razveli su se 2001. godine nakon više od deset godina braka, a Bella je tada imala samo osam godina.

Tom Cruise otuđen je i od svoje kćeri Suri, koju je dobio u braku s Katie Holmes. U vrijeme njihova razlaza objavljeno je da je Katie odlučila raskinuti brak strahujući da će svoju kćer odgajati kao scijentologinju zbog religije kojoj je Tom nevjerojatno posvećen.

Njezina odluka o napuštanju religije, kao i braka, izazvala je velik razdor među bivšim supružnicima, zbog čega se odnos Toma i Suri s godinama sve više pogoršavao i sve su udaljeniji. “Suri više ne poznaje svog oca i nije provodila vrijeme s njim već desetak godina”, naveo je insajder za Daily Mail.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još