Goca Tržan dala važan savjet parovima koji se bore za potomstvo: To je veliki rolerkoster

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @gocatrzan

Goca Tržan važi za jednu od iskrenih pjevačica koja se ne libi da priča o svakoj temi. Od 2015. godine u braku je sa Radomirom Novakovićem.

Sa svojim sadašnjim izabranikom nema dijete, ali već duži niz godina pokušava da ostane u drugom stanju. Kako joj to ne polazi za rukom, otvoreno je prokomentarisala ovu temu.

– Želim da kažem ženama koje žele da postanu majke, a imaju muževe koji ne žele da se provjere i da se liječe, bježite od takvog muškarca, jer on ne želi dijete. Sa druge strane, muškarci koji su potpuno zdravi, a vi čekate da se dogodi neka magija, neće se to dogoditi. Ne gubite vrijeme, jer je vrijeme za žene krucijalna stvar. Muškarac može da postane roditelj i u 70 godina, a vi ne – rekla je Goca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

– Nisam odustala, jer nisam normalna. To je veliki rolerkoster sa emocijama. Mislim da ukoliko pokušavaš nešto, da ćeš u tome i uspjeti. To je jedini način da uhvatiš red. Također je potrebno, da imate ginekologa i embriologa, koji moraju da budu iskreni i da vam kažu, da ne pokušavate sa svojim jajnim ćelijama, već da idete na donaciju. Izuzetno je važno da shvatite, da nikako ne smijete da gubite vrijeme i da su normalna sva osjećanja, u kojima čak dolazite i u trenutak kada želite da odustanete, ali potrebno je da se saberete i da donesete pravu odluku zajedno sa svojim partnerom. Uloga oba roditelja je mnogo važna u životu djeteta. Savjetujem i majke koje sada imaju kćerke tinejdžerke, da nikako im ne dozvole da abortiraju – zaključila je Goca u emisiji na K1.

Pročitajte još