Kćerka Johna Travolte izrasla u pravu ljepoticu: Proslavila 23. rođendan, a evo čime se bavi

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @ella.bleu

Da jabuka ne pada daleko od stabla pokazala se i u slučaju Elle Bleu Travolte. Od svojih roditelja, Johna Travolte i pokojne Kelly Preston, naslijedila je ljubav prema glumi, zato ne čudi da je krenula njihovim stopama, a uz to, od oca je naslijedila i izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Proteklog vikenda Travoltina mezimica proslavila je 23. rođendan u restoranu Mastros u Los Angelesu, a njeno slavlje nije željela propustiti zvijezda ‘Briljantina’.

Vidno raspoloženi Travolta ispred restorana strpljivo je dijelio autograme i pozirao s okupljenim fanovima, dok su dežurni paparazzi pokušavali uloviti njegovu 23- godišnju kćerku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Bleu Travolta (@ella.bleu)

Lijepa Elle Bleu na rođendanskoj proslavi pojavila se u crnim čizmama iznad koljena, nošenih u kombinaciji s crnom haljinom cvjetnog uzorka.

Kako je već odavno poznato, njegova supruga Kelly Preston, s kojom je dobio troje djece, od kojih je najstariji sin Jett preminuo 2009. godine, izgubila je bitku s karcinomom dojke 2020. godine. Njena smrt iznenadila je sve, budući da je tek najuži krug ljudi bio upoznat s njenim zdravstvenim stanjem.

Pročitajte još