Gdje je nestala najskuplja ljubavnica na svijetu

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @yana.orfeeva

Yana Orfeeva dospjela je u žižu javnosti prošle godine kada se saznalo da za jedan dan zaradi gotovo 5.000 eura. Lijepa Ukrajinka ljubavnica je saudijskog princa, zbog čega joj svakog dana na račun bude uplaćena ogromna suma novca, a iako se identitet njenog “dečka” držao u strogoj tajnosti, te se čak ni na njenom Instagramu ne može vidjeti nijedna fotografija s njim, pojedini strani mediji pišu da je u pitanju Mohammed bin Salman. Ipak, ove priče nisu potvrđene.

Nakon što su sve novine počele da bruje o Yani, ona se povukla iz javnosti, a od kako je počeo da bukti rat u Ukrajini, njen bogati ljubavnik sklonio je u Švajcarsku. Odatle redovno obilazi luksuzne destinacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Tako je za samo par mjeseci odsjela od Pariza, preko Sent Morica, Dubaija, do Toronta. Na raspolaganju joj je i privatni avion, te ne čudi što na dnevnom nivou može da putuje gdje poželi. Svi troškovi su joj plaćeni, a “džeparac” je pametno iskoristila.

Naime, ona je novac pametno uložila i kupila stanove širom Evrope, kao i u rodnom Kijevu. Nažalost, zbog ratne situacije, ta investicija u Kijevu je propala, ali, sa druge strane, samo od iznajmljivanja stanova u Parizu i Švajcarskoj mjesečno ima, prema pisanju stranih medija i do 140.000 eura.

Inače, Yanu na Instagramu prati preko 180 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Na mrežama redovno objavljuje svoje modne kombinacije, ali i slike sa putovanja, dok su slike sa princem rijetkost, na Yaninom profilu postoji samo jedna fotografija sa njenim dragim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Ipak, sa pažnjom koju je dobila kao “najskuplja i najbogatija ljubavnica” u javnosti su se pojavile i fotografije kako je izgledala prije svih operacija.

Naime, činjenica je da lijepa Yana oduzima dah pojavom, a nije tajna da je i u prošlosti bila više nego atraktivna i zgodna. Ipak, neke promjene i te kako vidljive.

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična djevojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima ljepote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yana.orfeeva

Iako danas krije sve što se tiče njene prošlosti, stare fotografije su pokazale koliko se promjenila do dana današnjeg.

Povećala je usta, operisala nos i jagodice, a primjetno je i da joj je oblik oka drugačiji što mnogi pripisuju takozvanoj fox-eye proceduri.

Yana je od momenta kada je ušla u vezu sa saudijskim princem obrisala sve fotografije na kojima je sa porodicom, te se na njenom Instagramu može naći samo jedna fotografija na kojoj je sa majkom, te je jasno od koga je nasledila ljepotu.

Mnogi su mišljenja da joj operacije nisu bile potrebne.

Pročitajte još