Fotografije iz djetinjstva Georgine Rodriguez: Balet joj je pomogao u teškim trenucima

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @georginagio @viva7ronaldo7

Georgina Rodriguez doživjela je sudbinu o kakvoj su mnogi sanjali. Izabranici Cristiana Ronalda život se okrenuo u potpunosti nakon što je upoznala slavnog fudbalera. Danas je Georgina uspješna majka i poslovna žena. Međutim, u njenom ranom djetinjstvu i tinejdžerskim danima, život je nije mazio.

Rođena je 1994. godine u Argentini, no odrasla je na sjevernom djelu Španjolske. Njezin otac Jorge, koji je preminuo 2019. godine, bio je bivši nogometaš koji je odslužio deset godina zatvorske kazne zbog dilanja droge.

Kako bi se maknula od bijede te vratila roditeljima sve što su uložili u nju, Georgina je pokušala postati profesionalna plesačica baleta, no nije uspjela, jer se njezino tijelo počelo naglo razvijati. Zatim je poželjela studirati modu, no novac je bio prepreka njezinom uspjehu.

-Balet razvija dušu i srce. Kao djetetu, balet mi je mnogo pomogao u teškim trenucima, igrao je ključnu ulogu u mom djetinjstvu. Neka vrsta izlaza. Balet mi je pomogao da zaboravim mnogo, i bez sumnje je postao glavni mentor u mom životu. Savršeno je za dušu i disciplinu. Naučite da učite, da sarađujete. Za mene je balet sve. On me je učinio onim što jesam. Proveo me je kroz sve tegobe. Kao zvijezda vodilja, otkrila je jednom prilikom Georgina.

Godine 2011. njezina majka poginula je u automobilskoj nesreći nakon koje se Georgina zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu, a zatim je otišla u Englesku kako bi bila čistačica, dadilja te završila fakultet.

Iako su Georgini Rodriguez i Cristianu Ronaldu mnogi predviđali brzi kraj, njihova je ljubav snažna i nakon šest godina veze.

Prije veze s njim radila je kao prodavačica u butiku, kao čistačica i dadilja, dok se situacija bitno promijenila kada su započeli vezu. Ne samo da se ‘kupa’ u luksuzu i novcu, putuje na luksuzne destinacije i posjećuje najbolje restorane, već od odabranika često dobiva skupe poklone, ali i džeparac od ‘trivijalnih’ 100.000 eura mjesečno.

Pročitajte još