Bivša anđelica Adriana Lima ponovo sarađuje s Victoria‘s Secretom

Piše: L. K. P.

Adriana Lima Viktorijina je anđelica s najdužim stažem – bila je njihov model gotovo dva desetljeća, a sada je nakon petogodišnje pauze ponovno postala njihovo zaštitino lice.

-Ponovno smo ujedinjeni i osjećaj je tako dobar, poručili su iz Victoria‘s Secreta uz kampanju za parfemsku vodu Heavenly u čijoj je glavnoj ulozi upravo slavna Brazilka.

Najavili su kako ove godine možemo očekivati još njihovih saradnji, a manekenka je ranije u izjavi za tisak istaknula kako je vrlo uzbuđena što će ponovno raditi s brendom jer su joj oduvijek bili poput porodice.

-Biti zaštitno lice ove kultne kampanje i mirisa toliko je posebno jer prekrasno nadopunjuje ženski sjaj, što je simbol nadahnjujuće misije Victoria’s Secreta da slavi svaku ženu. Bilo je nevjerojatno ponovno biti na snimanju sa svima i bilo nam je najbolje oživjeti ovu poruku kroz ovaj bezvremenski miris, poručila je.

Njezini fanovi s oduševljenjem su pozdravili obnovljenu saradnju, a neki od njih pozvali su Victoria‘s Secret da u nadolazeće kampanje uključe legendarne anđelice poput Gisele Bündchen, Karoline Kurkove, Tyre Banks, Heidi Klum i Candice Swanepoel.

 

Pročitajte još