Nevjerovatna sličnost: Prelijepa kćerka Tanje Bošković je mamina kopija

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @pozoristeslavija @novosadska_desavanja

Jedna od poznatih regionalnih glumica Tanja Bošković osvojila je mnoge svojim talentom i ljepotom. Tajina kćerka naslijedila je puno toga od majke, a mnogi će se složiti da je njena kopija.

Jedna od najšarmantnijih domaćih glumica svojim talentom, harizmom i lepotom godinama unazad osvaja srca publike, a da je ćerka Tanje Bošković mnogo toga nasledila od poznate majke, imali smo prilike i sinoć da se uverimo. Naime, predstava “Očevi i oci”, prema istoimenom romanu Slobodana Selenića, premijerno je izvedena juče na Velikoj sceni Narodnog pozorišta i to je bio lep povod da se prelepa Lana, u društvu popularne majke pojavi i uživa u predivnoj večeri.

Ubrzo po dobijanju indeksa Filozofskog fakulteta u Beogradu, na smjeru sociologija, Lana Karaklajić shvatila je da to nije za nju i da želi da bude glumica. Uostalom, ako se ima u vidu da su joj roditelji Tanja Bošković i Dejan Karaklajić, jasno je da umjetnost nosi u genima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Adžić (@lanka.ka)

Iako se bavi javnim poslom, kćerka Tanje Bošković ne voli da se pojavljuje previše u medijima. Prije dvije godine udala se za dugogodišnjeg dečka, trenera Stefana Adžića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Adžić (@lanka.ka)

Pročitajte još