Sjećate li se Obamine starije kćerke: Danas gradi karijeru u Hollywoodu

Piše: Selma Bošković

Foto: Pinterest @yahoolifestyle

Najstarija kćerka bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, Malia Ann Obama, uspješno gradi karijeru u Hollywoodu. Nakon što je uspješno surađivala s glumcem i rediteljem Donaldom Gloverom na hvaljenoj seriji Swarm, Obama će s njim raditi i na novom filmu.

Iako Glover nije otkrio o kojem se filmu radi, naglasio je samo kako će to za 24-godišnju Maliju Ann biti prvi veliki izazov, ali ujedno i rizik.

 

-Ona je kći Baracka Obame. Ako snimi loš film, to će je pratiti uokolo, ponovio je Glover rečenicu koju je izrekao Maliji, ali ju je i pohvalio rekavši da ima izvrstan stil pisanja.

A kako je Malia uopće završila u Hollywoodu? Malia je odrasla u javnosti dok su njeni roditelji bili u Bijeloj kući, ali se trudila da zadrži svoj privatni život dalje od medijske pažnje.

Malia je nakon srednje škole Sidwell Friends School u Washingtonu, odlučila studirati na Harvardu, na kojem je i diplomirala 2021. godine. Obama je vrlo rano počela pokazivati interes za filmom, pa je tako bila na stažiranju u produkcijskoj kući Weinstein Company u New Yorku, a sudjelovala je i na snimanju serije Girls na HBO-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tipsnnews (@_tipsnnews_)

Međutim, Malia je oduvijek bila pomalo buntovna pa se tako o njoj pisali i na takozvanim žutim stranicama. Paparazzi su je znali fotografirati u brojnim noćnim provodima, uhvaćena je kako puši marihuanu, a snimljena je svojevremeno i na jednom festivalu na kojem se malo previše razuzdala.

Pročitajte još