Sjećate li se Charlie iz “Prijatelja”: Evo kako izgleda 20 godina nakon što je glumila Rossovu djevojku

Piše: L. K. P.

Aisha Tyler prisjetila se vremena kada je u seriji “Prijatelji” glumila lik Charlie Wheeler te je otkrila da je fanovi serije još uvijek prepoznaju na ulici.

U seriji je prvo kratko izlazila s Joeyiem, no zatim je postala Rossova ozbiljna djevojka, a i danas se rado prisjeća te uloge koju je prvi put utjelovila prije gotovo 20 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aisha Tyler (@aishatyler)

Sada je u razgovoru za Entertainment Tonight priznala kako je bila prestravljena uoči svoje prve epizode iako su, kako je naglasila, svi bili jako ljubazni prema njoj i priredili su joj toplu dobrodošlicu.

– Koljena su mi klecala. Bila sam toliko šokirana da se cijelo vrijeme na setu moglo čuti kako mi zubi cvokoću, prisjetila se glumica, a otkrila je i kako ju je tada utješio Mathhew Perry, koji je glumio Chandlera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aisha Tyler (@aishatyler)

-Na kraju epizode izašli smo i naklonili se publici, a kada smo otišli iza pozornice Mathhew Perry mi je rekao: ‘Pripremi se na to da će ti se život promijeniti’. To je bilo jako slatko i baš lijepo za čuti nekome ko je prestravljen i samo se trudi ne popiškiti od straha, ispričala je.

Dodala je i kako je Perry bio u pravu, jer su “Prijatelji” već tada bili najpopularnija televizijska serija.

-Ponekad zasta ne znate što će vam donijeti neki posao i kako će vam promijeniti život. Ne znate hoće li nešto biti hit, čak ni hoće li uopće biti dobro. No kada sam dobila ulogu u ‘Prijateljima’ znala sam da je to velika stvar”, istakla je.

Prije audicije, Tyler je pogledala sve dotadašnje epizode serije i smatrala se velikom obožavateljicom.

-Kada sam ušetala na set pogledala sam kroz prozor kako bih vidjela golog tipa koji živi u zgradi preko puta”, prisjetila se. “Srećom, tamo je samo bio hodnik”, dodala je kroz smijeh.

Otkrila je i koja joj je omiljena rečenica iz serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aisha Tyler (@aishatyler)

“Doslovno sam nekidan nekome vikala iz automobila: ‘Bili smo na pauzi!'”, kazala je.

Obožavatelji serije je i danas uspoređuju s likom koji je utjelovila.

“Ljudi mi na ulici i dalje znaju vikati ‘Charlie, Charlie’, dok me neki jednostavno oslovljavaju kao ‘crnkinju iz Prijatelja'”, otkrila je.

Kada se Tyler pridružila postavi serije, bila je jedini i prvi lik tamne puti.

-Znala sam da je to novost u seriji, i to je bilo zaista važno. Serija dotad nije prikazivala realističan život Manhattana” izjavila je Aisha jednom prilikom, no uprkos tim kritikama, ostala je fan serije i sretna je što je mogla biti dio nje.

Tylor trenutno glumi u seriji “The Last Thing He Told Me” koja će se od 14. aprila emitirati na streaming servisu Apple TV+, a kako danas izgleda i koliko se promijenila od vremena kada je glumila u “Prijateljima“.

Pročitajte još