Fatalna Clara već je bila nevjerna, prevarila je Piquea s dobrim mu i svima znanim prijateljem

Piše: Azra

Foto: Instagram @clarachia_official_

Penzionisani nogometaš Barcelone Gerard Pique i njegova nova djevojka Clara Chia Marti, zbog koje je ostavio pjevačicu Shakiru, ne silaze s naslovnica svjetskih medija, a čini se kako je njihova priča dobila novi zaplet.

Naime, strani mediji prenose vijest da je 24-godišnja fatalna Clara već bila nevjerna Gerardu te da ga je prevarila sa slavnim nogometnim trenerom, 52-godišnjim Josepom Pepom Guardiolom, prenosi portal onefootball.

-Jedna od Guardiolinih taktika koju apsolutno niko nije vidio, jedan je od komentara s društvenih mreža koji su se brzo proširili nakon što su se pročule nove glasine putem društvenih mreža.

No neki u to ne mogu i ne žele povjerovati.

-‘Ma daj čovječe, jesi li ti trač tabloid ili nogometni račun? Krajnje je neugodno čak i prijaviti ovo smeće’, ‘Mislio sam da je prvi april prošao’, komentirali su neki od ljutitih Gerardovih obožavatelja koji je inače jako blizak s Pepom..

Guardiolina djeca inače su išla u istu školu kao i Clara pa se njih dvoje već neko vrijeme poznaju i u kontaktu su, međutim zasad ne postoje jasni dokazi da je među njima bilo nešto više. Pepe je u sretnom braku s Cristinom Sierra koju je upoznao prije 27 godina, kada su bili tinejdžeri. Svoju ljubavnu bajku okrunili su vjenčanjem 2014. godine te zajedno imaju troje djece, Mariju, Mariusa i Valentinu.

Gerard i Clara se sve češće pojavljuju zajedno u javnosti nakon dugo vremena skrivanja, a o najnovijim glasinama zasad se niti jedna strana nije oglasila.

Izvor: showbuzz.hr 

(S.B.)

Pročitajte još