Vjerila se najljepša žena koju su svi ostavljali: Zbog opsesije slavom 4 godine nije htio da je zaprosi

Piše: L. K. P.

Bivša Miss Universe, Olivia Culpo (30), nakon četiri godine veze zaručila se za NFL igrača Christiana McCaffreya (26). Zaručili su se početkom februara, ali ovu vijest nisu htjeli odmah otkriti.

Vijesti je otkrila na svom Instagramu uz jednostvno:

“4.2.23”, kao datum kada mu je rekla “da”, da bi potom dodala na Instagram storiju: “Pokušali smo da ovo tajna što je duže moguće, ali očigledno se priča brzo širi. Udajem se za svog najboljeg prijatelja. Volim te mnogo, vjereniče”.

Olivija je podijelila nekiliko crno-bijelih fotografija, na kojima je vidno emotivna. Manekenka je blistala od sreće, pogotovo jer joj se konačno ostvarilo ono o čemu je toliko dugo maštala. Podsjetimo, iako je jedna od najljepših žena svijeta, kada je riječ o ljubavi, nije imala mnogo sreće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)

Javnosti je bila pogotovo interesantna njena veza sa Nickom Jonasom, koji je danas sa 10 godina starijom Priyankom Choprom. Culpo je raskid veoma teško podnijela, i rekla:

-Bila sam u vezi sa Nickom. Nisam imala brend, novac, ali sam bila zaljubljena. Kada je raskinuo sa mnom, ostala sam bez osjećaja identiteta. Cijeli moj identitet je bio u njemu, što je vrlo česta priča o mladoj zaljubljenoj osobi, priznala je Culpo i dodala da je emotivno i finansijski bila ovisna od njega.

“Mislila sam da ćemo se vjenčati, a onda se sjećam kako sam ležala tamo iz noći u noć, zurila u plafon u stanu koji nisam mogla da priuštim, razmišljajući kako ću da platim kiriju.“

Zatim, u Olivijin život ušao je još jedan sportista, Danny Amendolom, sa kojim je živjela bajku. Ipak, pričalo se da nije mogao da se smiri kada su u pitanju druge ljepotice.

Da stvar bude gora, nakon raskida, zvijezda NFL-a na društvenim mrežama napisao je poduži status sa svim detaljima njihove veze u kom je objasnio kako pravi razliku između privatnog i društvenog života, dok je njegova bivša djevojka željela da dokumentuje i otkrije sve, što mu je veoma smetalo.

-Olivia želi da je primjete na mrežama i u Holivudu, samo da bi zaradila mnogo novca. Imali smo lijepih trenutaka i znao sam da griješim, ali i ona je znala! Seks je bio savršen, ali se ljutila što nisam objavljivao više fotografija sa njom na društvenim mrežama, rekao je između ostalog Danny, a zatim obrisao objavu.

U njenom životu bilo je još muškaraca, ali ni sa jednim sem sa NFL igračem nije stigla do oltara. Činilo se da je i on želeo da se uvjeri da Olivia nije materijalista, kako su svojevremeno pričali izvori bliski paru.

Bilo kako bilo, par je u vezi proveo 4 godine, a sada će konačno svoju ljubav krunisati brakom, te je lijepo vidjeti da je i Olivija konačno sretna i da joj se ispunjava ono o čemu je maštala cijelog života.

Pročitajte još