Najtužnija princeza stala uz supruga nakon glasina o razvodu

Piše: L. K. P.

Nedavno obilježavanje osamnaeste godišnjice smrti monegaškog kneza Rainiera u Monacu, gotovo je zasjenilo neočekivano pojavljivanje princeze Charlene, prvom nakon kontroverze s vjenčanim prstenom. Toliko je se rijetko može vidjeti da svako njeno pojavljivanje s princem Albertom u javnosti postaje događaj sam po sebi. Mnogi su se zabrinuli kada se “tužna princeza” nije pojavila na javnoj proslavi suprugovog rođendana 14. marta, a krajem prošlog mjeseca viđena je u Milanu bez burme.

Sve je to bio dobar povod da se fanovi zapitaju je li njihovom braku ipak došao kraj, a palača se brzo potrudila da zaustavi napise o problemima u odnosu princeze i kneza. Palača je tada opovrgnula “zlonamjerne glasine”, a princeza se sada pridružila knezu Albertu na obilježavanju dana smrti njegovog oca, kneza Rainera III. koji je preminuo 2005. godine u 82. godini od srčanog udara. Misi zadušnici u katedrali Naše Gospe od Bezgrešnog Začeća u Monaco-Villeu, gdje su pokopani Rainier III. i njegova supruga, princeza Grace predvodio je nadbiskup Monaka, Dominique Marie David.

Prije nego što su zauzeli svoja mjesta u katedrali, Albert i Charlene fotografirani su dok su kratko popričali s nadbiskupom. Kasnije se Charlene – koja je cijelo vrijeme bila uz supruga – odvojila od Alberta da još jednom zahvali nadbiskupu na trudu oko obilježavanja tužne obljetnice. Nosila je sivi kaput, crnobijeli top diskretnog, kariranog uzorka, odgovarajuću plisiranu suknju s velikim, crnim kožnatim remenom kojim je naglasila vitki struk. Knez je odabrao klasično odijelo u skladu s prigodom, djelovao je koncentrirano i ozbiljno, a njihova djeca, osmogodišnji blizanci Gabriella i Jacques nisu bili s njima.

 

Pročitajte još