Jedna od najljepših žena pokazala trbuh dva mjeseca nakon poroda pa izazvala nevjericu: Kako izgledaš ovako dobro

Piše: Azra

Foto: Instagram @blakelively

Američka glumica Blake Lively slovi kao jedna od najljepših žena današnjice, a dodatni komplimenti na račun izgleda pristigli su nakon što je pokazala svoje tijelo u bikiniju samo dva mjeseca nakon što je rodila četvrto dijete.

-Ona prodaje školjke dolje uz morsku obalu, napisala je 35-godišnja zvijezda serije “Tračerica” koja uživa na porodičnom odmoru sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom i njihovom djecom, čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Blake je pozirala u nekoliko različitih modela kupaćih kostima koji su istaknuli njenu zategnutu liniju, ali i ravan trbuh samo dva mjeseca nakon poroda.

-‘Nisi li nedavno rodila?’, ‘Kako je biti pravom božicom?’, ‘Hvala što pokazuješ prave fotografije’, ‘Kako izgledaš ovako dobro nakon četvero djece?’, ‘Ryan je pravi sretnik’, samo su neki od komentara koje je dobila.

Foto: Instagram @blakelively

Omiljeni holivudski par je putem društvenih mreža otkrio vijest o prinovi, a onu o četvrtoj trudnoći dugo su uspjeli držati u tajnosti. U decembru 2014. godine rodila im se kćer James, u septembru 2016. godine Inez, a tri godine kasnije i treća kćer Betty, čije je ime otkrila pjevačica Taylor Swift na svojem albumu “Folklore”.

Blake se rijetko pojavljuje u javnosti, a iako svoju vezu ne izlažu previše, ona i Ryan mnogima su omiljeni slavni par zbog svoje spontanosti. S redovitom dozom sarkazma supružnici se međusobno šale i komentiraju, a ta ljubav traje već 11 godina.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još