Nakon uloge Džeja, otkriveno ko će glumiti Marinu Tucaković u filmu “Nedelja”

Piše: L. K. P.

Pjevač grupe “Beat street”, Husein Alijević Husa tumačit će lik Džeja Ramadanovskog u filmu “Nedelja”, koji će prikazati život i djelo čuvenog pjevača, a nakon ove ranije objavljene informacije sada je poznato i ko će biti zadužen za tumačenje lika Marine Tucaković.

Tucaković je bila jedna od najzaslužnijih za Džejevu uspješnu karijeru, a srbijanski mediji prenose da će njena uloga u filmu biti centralna i da će je tumačiti Anica Dobra.

-Anica je, osim po plavoj kosi i fizičkim atributima, veoma slična Marini i po boemskom načinu života. Uz supruga, sa kojim je u sretnoj bračnoj zajednici tri decenije, a koji je bio Džejov najbliži i najbolji prijatelj, upoznala je pjevačevu dušu bolje nego iko i znala ono što javnost nije. Kada je dobila ponudu, dugo se lomila da li da je prihvati jer je smatrala da će joj, upravo zbog druženja s Ramadanovskim, biti teško da se izmijesti iz svoje i ubaci u neku drugu ulogu, riječi su dobro obaviještenog izvora.

Kćerka pokojne legende, Marija Ramadanovski u emisiji “Puls Srbije” saopštila je nedavno da niko od članova porodice neće biti dio filma.

– Nema porodice zato što je film do Sajma 1992. godine (solistički koncert). Ja za drugi dio još uvijek ne znam. Priča tog filma je od doma, teškog života i djetinjstva do tog koncerta, odnosno prije mog rođenja. Što se tiče same porodice, možda je mama negdje uzeta, u smislu kada su se uzeli, i to je to”, kazala je Marija.

Pročitajte još