Nova najzgodnija baka na svijetu: Zavidnu liniju održava već 30 godina

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @therealhunzigram

Michelle Hunziker (46), bivša supruga Erosa Ramazzottija (56) iznova oduševljava fantastičnim izgledom. Michelle je s Erosom dobila kćerku Auroru (26), koja je nedavno i sama postala mama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Hunziker (@therealhunzigram)

Ova je televizijska voditeljica nedavno viđena s kćerkom i unukom Cesarom u švicarskom Luganu. Michelle je od tada na glasu kao najzgodnija poznata baka, a u jednom je intervjuu otkrila kako održava svoj mladolik izgled.

Michelle je otkrila da svoj dan započinje zdravim doručkom; komadom prepečenog hljeba s proteinskim namazom ili s malo šećera i maslaca. Što se glavnih obroka tiče, ona ne odustaje od omiljene hrane, ali je veoma disciplinirana u pogledu količine i veličine makronutrijenata. U danu pojede 125 grama proteina, 140 grama ugljikohidrata i 50 grama masti.

Konzumira isključivo bijelo meso te ribu i jaja. Također uživa u nemasnim sirevima, a hranu nikada ne prži. U danu si dozvoli jedan ‘cheat day’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Hunziker (@therealhunzigram)

Da bi održala figuru, mora dio svog vremena posvetiti treningu. Kaže da ne voli teretanu, preferira dinamične i zabavnije aktivnosti. Bavila se skijanjem, gimnastikom, ali voli i planinarenje, pilates i stručnjak je za borilačke vještine. Ako nema vremena za sport, odvoji pola sata za trening kod kuće.

Pročitajte još