Sanja Marinković je zbog ove poruke prolila rijeku suza: Dešavalo se da plačem do ulaska u studio

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković već godinama je jedna od uspješnijih žena u svom poslu što može i reći i za privatni život budući da se 2007. godine ostvarila u najvažnojoj ulozi kada je rodila sina Strahinju.

Mnoge je šokirala vijest kada se saznalo da se voditeljica razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju.

Iako razvod nije mala stvar, Sanja Marinković riješila je da se posveti sebi, a svaki slobodan trenutak provodi na putovanjima koja su njena najveća strast.

Jednom prilikom Sanja je otkrila da je zbog jedne poruke nakon procesa razvoda prolila rijeku suza. Naime, na Badnje večer Sanja je dobila poruku od advokata u kojoj joj je javio da je konačno razvedena.

-Poruka od advokata mi je stigla na Badnje večer, dok sam bila sa drugaricama i našom djecom u Dubaiju. Pisalo je “Čestitam, sada ste zvanično razvedeni”. Odavno smo odlučili da se rastanemo kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da blijedi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima – rekla je Sanja za regionalne medije.

– Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji.

– Psihoterapija je najbolji lijek za svaku emocionalnu bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvijek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio – objasnila je Sanja.

Pročitajte još