Salt Bae razbjesnio ljude zbog popusta koji je ponudio studentima u svom restoranu

Piše: Azra

Foto: Instagram @nusr_et

Turski chef Nusret Gokce, poznatiji kao Salt Bae, u svom bostonskom restoranu ponudio je studentima popust od 30 posto, zbog čega su ga mnogi kritizirali. Naime, chefovi zlatom omotani odresci studentima bi tako bili dostupni za nešto više od 1000 dolara, piše The Sun. Takav odrezak inače košta od 1500 dolara naviše.

-Ja nisam mogao ići u školu, obrazovanje je skupo. Zato dajem 30 posto popusta svim studentima u restoranu Boston Nusr-Et, napisao je Salt Bae uz fotografiju na Instagramu na kojoj pozira ispred poslovne škole Harvard. Pratitelji su mu u komentarima pisali da si unatoč popustu hranu u njegovom restoranu mogu priuštiti samo oni najbogatiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

-‘Zašto onda ne platiš i stipendije studentima?’, ‘Ovo je i dalje precijenjeno’, ‘Lijepa gesta zapravo, ali i dalje košta previše’, neki su od komentara.

Inače, Salt Bae se i nedavno našao na udaru kritika nakon što je objavio snimku na kojoj u rukama drži dva poveća komada mesa i poigrava se njima gurajući ih jedan o drugi.

Njegovo igranje mesom nije se baš svidjelo njegovim pratiteljima, koji ga ionako već dulje kritiziraju. Gokcea su prozvali da se nepotrebno igra hranom, odnosno da to čini jedino u svrhu vlastite promocije.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još