Britney Spears završava memoare koji će potresti svijet: Želim da govorim iz srca jer mi je teško

Piše: L. K. P.

Bivša pop princeza Britney Spears početkom prošle godine najavila je da planira objaviti memoare u kojima će konačno ispričati “svoju životnu priču iz svog ugla”.

Kako svjetski mediji prenose, knjiga je gotovo završena i uskoro bi mogla da se nađe u knjižarama širom svijeta, prognoze su da će to biti najesen, prenosi Page Six.

– Britnina knjiga je priča o trijumfu. Pokrivat će njene najugroženije trenutke, njeno djetinjstvo, kada je bila djevojčica sa velikim snovima, njen raskid sa Justinom Timberlakom, trenutak kada je obrijala glavu i njenu borbu sa porodicom koja je do nedavno imala starateljstvo nad njom, rekao je izvor za pomenute medije i dodao da se sprema da potrese svijet:

“Ona u potpunosti pobjeđuje na ovim stranicama. Ova knjiga će… potresti svijet”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by River Red (@britneyspears)

Britni je sa izdavačkom kućom sklopila ugovor koji je vrijedan 15 miliona, prenosi Page Six.

Sama Spears je na društvenim mrežama nagovijestila kako želi da je ova knjiga pokaže kao nekoga ko je preživio.

-Zaljubljena sam u život koji sam sebi izgradila. Trebalo bi da budem, poslije svog napornog rada koji sam imala da bih se oslobodila očevog kontrolisanja. Ova nova stečena nezavisnost daje mi snagu svakog dana i sposobnost da ostanem fokusirana, neustrašiva i iskreno samo da budem dobra osoba, iskrena je bila Spears u nedavnoj objavi na Instagramu i dotakla se knjige:

“Nemam porodicu koja me cijeni ili poštuje… Uopšte. To je najteži dio za mene, to je nešto što vjerovatno nikada neću moći da prebolim. Kada objavljujem u tim trenucima, samo želim da govorim iz srca jer mi je izuzetno teško. Napisala sam tri različite verzije svoje knjige i imala mnogo terapije kroz proces”.

Pročitajte još