Marokanski fudbaler svu imovinu prepisao na majku: Žrtvovali su sve zbog mene

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @gazzetta.gr

Samo koji mjesec nakon što je poznati brazilski fudbaler Dani Alveš optužen za silovanje, prijavljeno je da se njegov nezvanični nasljednik na mjestu najboljeg desnog beka u svijetu fudbala Ašraf Hakimi suočava sa istim optužbama.

Ubrzo nakon što su ove otužbe procurile u javnost, otkriveno je i da se se Hakimijeva supruga, poznata španska glumica Hiba Abouk, razvodi od njega.

Par se odlučio razvesti, a Hiba je očekivala da će naslijediti pravo bogatstvo dok nije doživjela veliki šok. Naime, ispostavilo se da Hakimi nema nikakvo bogatsvo.

Hibu Abuk čekalo još jedno neprijatno iznenađenje – njen suprug je kompletnu imovinu prebacio na ime svoje majke Saide Mouh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi)

Hakimijeve kuće, odjeća, nakit i automobili kupovani su na ime njegove majke, dok su sve njegove plate i bonusi uplaćivani na njen račun.

– Moja majka je bila čistačica, a otac je radio kao ulični prodavac. Bili smo skromna porodica koja se borila da preživi. Danas, ja se borim za njih svaki dan. Žrtvovali su se zbog mene, uskratili su mojoj braći mnogo toga da bih ja uspo, istakao je tada sportista.

Pročitajte još