Ljubavna priča Danijele i Dine Dvornika: Nisam mu se htjela javiti, ali mi je prišao i uhvatio me za ruku

Piše: Azra

INSTAGRAM: @danijeladvornik

Dino Dvornik svoju je Danijelu upoznao još kao tinejdžer, a s njom je ostao sve do smrti, u septembru 2008. godine.

Njegova supruga i kći Ella, koje su obje vrlo aktivne na društvenim mrežama, često se na njega prisjećaju u svojim objavama, a Ella je jednom prilikom objavila i nekoliko fotografija svojih roditelja iz njihove mladosti.

Danijela je jednom otkrila da su se Dino i ona upoznali na jednom tulumu u njegovom stanu, no da na prvu nije bila baš oduševljena ni njime ni situacijom.

-Upoznali smo se kao tinejdžeri na tulumu kod njega u stanu. Nisam bila oduševljena ni tulumom, ni ekipom u stanu, a ni samim Dinom dok ga nisam upoznala. Ali, on mi je u sekundi razbio sve predrasude, rekla je Danijela u intervjuu za Jutarnji list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

-Nakon što smo razgovarali cijele noći, ja sam pred jutro krenula kući. On je zaspao. Nisam mu ostavila ni broj telefona, ni adresu. Sljedećih nekoliko dana oboje smo priželjkivali da se negdje sretnemo. I napokon smo se, sedmicu dana poslije, susreli u jednom kafiću. Nisam mu se htjela javiti, ali on mi je prišao na šanku, uhvatio me za ruku i tako je to krenulo. To je bio naš početak, ispričala je tom prilikom.

Na početku veze neko vrijeme su živjeli u Londonu gdje je Danijela radila kao dadilja, a on kao konobar.
Vjenčali su se 12. augusta 1989., a Ellu su dobili godinu i po kasnije.

 

Izvor: scena.story.hr 

(S.B.)

Pročitajte još