Milica Pavlović se ne miri sa gubitkom najdražih: Nedostaju mi svakog dana

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @senoritamilica

Milica Pavlović jedna je od najpoznatijih regionalnih pjevačica, koja je svojim glasom i talentom osvojila mnoge. Da je uspješna u karijeri dokaz su i brojni njeni hitovi i koncerti. Ipak, u privatnom životu nosi ožiljke iz prošlosti. Milica se nikada nije pomirila sa gubitkom najdražih.

Pjevačici Milici Pavlović cvjetaju ruže u karijeri, ali na duši nosi ožiljak.

Deda Vladimir i baka Rada napustili su je u kratkom vremenskom periodu, a riječ je o najvažnijim osobama u njenom životu, o čemu je često govorila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

-Nedostaju mi svakog dana, stalno su mi u mislima. Ništa više nije isto otkad njih nema. Najveći blagoslov mi je bio što sam odrasla sa njima na selu. Tamo smo praznike proslavljali sa familijom, komšijama i prijateljima. Baka je bila vanserijska domaćica, pa je za Vaskrs pravila bogatu trpezu. Trudila sam se da joj pomažem, mada sam joj, čini mi se, više odmagala. Ali ona je činila sve da izgleda kao da je moja uloga u spremanju raznih đakonija i farbanju jaja značajna, kazala je Pavlović za Informer.

-U Bunibrodu smo imali razne običaje vezane za ovaj praznik, tako da ću ih sigurno prenijeti i na djecu, kaže pjevačica.

Pročitajte još