Ko su i čime se bave djeca Roberta De Nira: Uvijek ih je podržavao da ostvare svoje snove

Piše: L. K. P.

Foto: Kevin Winter

Robert De Niro je ikona filmske industrije. Već s prvim ulogama, davnih sedamdesetih godina dao je naslutiti da će uvijek biti više od glumca. Publiku oduševljava neponovljivom glumom, ali i zanimljivim privatnim životom. Glumac Robert de Niro (79) nedavno je postao otac po sedmi put. De Niro ima još šestero djece. A čime se bave djeca ove glumačke legende, čitajte u nastavku teksta.

De Niro i njegova prva supruga Diahnne Abbott roditelji su kćerke Drene (51) i sina Raphaela (46). Godine 1995. dobio je sinove blizance Juliana i Aarona (27) sa svojom bivšom djevojkom, modelom i glumicom Toukie Smith.

De Niro također ima sina Elliota (24) i kćerku Helen Grace (11) s bivšom suprugom Grace Hightower.

Sada već djed, De Niro je rekao da je najbolja stvar koju roditelj ili baka i djed mogu učiniti jest potaknuti svoju djecu da ostvare svoje snove.

– Svojoj djeci kažem: ‘Ako želite biti glumci ili želite raditi ovo ili ono, to je u redu dokle god ste sretni. Samo se nemojte prodati pod bilo koju cijenu’, rekao je De Niro u jednom intervjuu.

„To je najviše što bih rekao — potrudite se još malo i posegnite za onim što doista mislite da želite učiniti. Nemojte se bojati.“ Glumac je dodao: „Važno im je da pronađu svoj put.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena DeNiro (@drenadeniro)

Drena De Niro rođena je 3. septembra 1971. godine. De Niro je usvojio Drenu kada se oženio s Abbott 1976., kada je Drena uzela glumčevo prezime. Kao dijete dvoje uspješnih glumaca, Drena je svoje mlađe godine provela na filmskim setovima te putujući svijetom. De Niro je snimao ‘Kuma II’ i ‘1900’ širom Italije dok je Drena bila mala.

Drena je s vremenom postala model i debitirala na pisti na Sedmici mode u New Yorku. Od tada je radila s dizajnerima kao što su Patrick Kelly, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood i Giorgio Armani.

Nakon impresivne manekenske karijere, Drena je radila kao DJ, ali gluma joj je uvijek bila imperativ.

-Znala sam da, zapravo, ono što želim raditi je gluma. Ono što me je pogodilo je radni aspekt. Bila sam sklonija uključiti se kao producentica, rekla je Drena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by raphael de niro (@niroraphaelde)

Raphael radi s brokerskom kućom od ranih 2000-ih. Prema njegovoj profesionalnoj web stranici, Raphael je 2004. pokrenuo De Niro Team s firmom za nekretnine. Njegova A-lista klijenata uključuje Jona Bon Jovija, Kelly Ripa i Renée Zellweger. Godine 2008. Raphael je postao partner u hotelu Greenwich u četvrti TriBeCa u New Yorku. Također je član utemeljitelja New York Residential Agent Continuuma.

Julian je naslijedio glumačke gene svojih roditelja, 2016. pridružio se glumačkoj postavi filma ‘Neizvjesna bitka’, koja je uključivala Jamesa Franca, Selenu Gomez i Nata Wolffa. Film je označio njegovo prvo pojavljivanje u filmu. Njegov televizijski debi dogodio se 2022. godine: Julian je glumio mladog Baracka Obamu u Showtimeovoj povijesnoj dramskoj seriji ‘Prva dama’.

Julianov brat blizanac, Aaron Kendrick, jako pazi na svoju privatnost i o njemu se vrlo malo zna. U pojavljivanju u ‘The Tonight Showu’ s Jimmyjem Fallonom, De Niro je govorio o odgoju svoje šestero djece dvije rase.

-Sva su mi djeca napola crnci… pa čak i ja neke stvari uzimam zdravo za gotovo, rekao je De Niro, priznajući da je kao bijelac dobio više prilika, ističući rasnu nejednakost u SAD-u:

„Kad ljudi govore svojoj djeci: ‘Držite ruke na vidljivom mjestu kad vas zaustavi policajac, držite ruke na volanu, ne pravite nagle pokrete, ne spuštajte ruke ispod, nemoj to raditi’, razumiješ zašto to govore.“

Elliot De Niro je prvo zajedničko dijete De Nira i bivše supruge Grace Hightower. U ožujku 2016. glumac je otkrio da njegov sin Elliot ima autizam.

De Niro i Hightower dobili su kćer Helen Grace putem surogat majke 23. prosinca 2011. godine.  Bivši par dao je sve od sebe kako bi zadržao Helen podalje od svjetla reflektora dok je još dijete. De Niro i Helen povremeno su uočeni u javnosti kako uživaju u zajedničkom vremenu oca i kćeri. Godine 2018. De Niro i Hightower razišli su se nakon više od 20 godina zajedničkog života. Međutim, ostali su u prijateljskim odnosima jer su roditelji Elliotta i Helen.

„Poštujem Grace kao divnu majku“, rekao je De Niro u izjavi.

Govoreći o tome da njegova djeca stare, De Niro je rekao:

„Postoje sjajni trenuci i trenuci tuge … Ponekad si zadnja osoba s kojom žele imati posla. To je kao kad otpratiš svoju djecu u školu, a kad su stariji ne žele te držati za ruku niti te poljubiti za rastanak.“

Pročitajte još