Oglasio se Al Dino nakon napada na njegovog sina: Jedini lijek je ljubav i opraštanje

Piše: Selma Bošković

Bh. pjevač Aldin Kurić, poznatiji kao Al Dino, oglasio se nakon što je njegov sin Harun napadnut u Baru u Crnoj Gori.

Foto: Instagram @aldinoofficial

Nakon nesreće koja se dogodila u Baru u Crnoj Gori, gdje je pet huligana pretuklo Haruna i njegovog druga, oglasili su se roditelji.

Harunova majka, novinarka Arduana Pribinja napisala je kako mu je glava razbijena metalnom šipkom, a drug je pretrpio frakture kosti lica.

-Razmišljao sam šta bi bilo da se moj Harun gušio u moru, a ovih pet dječaka bili na obali. Tvrdim da bi svih pet dječaka skočili, zaplivali i izvukli ga na obalu. Bili bi heroji nacije… Treba da pomognemo toj djeci i njihovim roditeljima. Naravno, treba i institucije da odrade svoj posao. Da ne bude ovo vijest koja traje dva, tri dana, rekao je Al Dino tokom gostovanja na crnogorskoj Televiziji E.

-Mi, odrasli, imamo svoje vršnjačko nasilje. Već 30 godina mi sijemo sjeme zla. To sjeme je počelo da rađa, rodilo i daje plodove. To najviše plaćaju naša djeca. Samo pogledajte situaciju u svim ovim našim državicama, mi smo u stvari ti nasilnici. Kakav onda primjer dajemo toj djeci, izjavio je.

-Mom sinu i njegovom drugu rane će zacijeliti. Stavljat ćemo obloge, modrice će izblijediti, ali ovim dječacima ne možemo to riješiti oblogama. Znači, moramo naći pravi lijek. Jedini lijek je pravi pristup prema toj djeci, jedini lijek je ljubav, jedini lijek je opraštanje, zaključio je.

Pročitajte još