Gerardova porodica zadala udarac Shakiri: Ono što je Piqueov otac učinio je nečuveno

Piše: Azra

Foto: Instagram @shakira @quiencom

Nakon što su prije više od pola godine čuvena pjevačica Shakira i njen partner fudbaler Gerard Pique raskinuli vezu dugu 12 godina mediji neprestano bruje o odnosima “zaraćenih” strana.

Nakon brojnih dešavanja čini se da je porodica fudbalera odlučila da joj se osveti na najbrutalniji način. Nakon poteza Piqueovog oca Žoan Piquea, svi se pitaju – ima li kraja prepucavanju?

Naime, on je odlučio da se Shakiri osveti tako što je dao hitan nalog za njeno iseljenje iz kuće u kojoj je ona živela sa sinovima Milanom i Sašom. Pjevačica je duže vrijeme planirala preseljenje u Ameriku, ali su je u tome sprečavali privatni problemi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quién (@quiencom)

Njen otac je teško bolestan i pjevačica nije mogla da ga ostavi dok mu se stanje nije stabilizovalo. Nakon što je bio malo bolje, Shakira je dobila vijest o tome da će morati ranije nego što je planirala da napusti kuću, koja je u vlasništvu porodice Pique.

Nakon ovog čina mnogi su osudili potez fudbalerovog oca, a ima i onih koji su se pitali kako je to mogao da uradi svojim unucima.

Shakira se odmah spakovala i čim su se stvari oko njenog bolesnog oca stabilizovale otišla je u Miami gdje planira sa svojim sinovima da počne novi život.

Izvor: glossy.espreso.rs

(S.B.)

Pročitajte još