Jamie Foxx još uvijek u bolnici, agonija se nastavlja

Piše: L. K. P.

Porodica Jamiea Foxxa obavijestila je javnost da se glumac nalazi u bolnici. Zamolili su za razumijevanje i privatnost te zahvalili na molitvama,

Američki glumac poznat po ulogama u filmovima ‘Odbjegli Django’, ‘Ray’ i ‘Collateral’, za koje je dobio značajna priznanja, još od prošlog utorka boravi u bolnici. U njoj se nalazi zbog medicinskih komplikacija, a o svemu je javnost obavijestila njegova najstarija kćerka.

-Željeli smo to podijeliti – moj otac Jamie Foxx jučer je doživio medicinsku komplikaciju. Srećom, zahvaljujući brzoj akciji i velikoj brizi, već je na putu oporavka, napisala je Corinne, zahvalila na upućenim molitvama te zamolila za privatnost tokom tog vremena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corinne Foxx (@corinnefoxx)

Da je stanje poprilično ozbiljno i da je porodica zabrinuta, otkrio je izvor upućen u njegovo stanje te dodao da glumac može komunicirati, što su svakako dobre vijesti, ali i jasan pokazatelj da je stanje ozbiljno.

-Provode testove i još uvijek pokušavaju otkriti šta se tačno dogodilo, otkrio je tajni izvor.

Uprkos stanju koje se poboljšava, još uvijek nema tačnih informacija šta se glumcu ustvari dogodilo, a tako ni onih koje bi otkrile kada će moći napustiti bolnicu ili se vratiti snimanju.

Porodicase više o tome nije oglašavala.

Pročitajte još