Victoria Beckham proslavila 49. rođendan: Počastila se novim tretmanom ljepote kojim će zaustaviti starenje

Piše: L. K. P.

Victoria Backham, čuvena modna dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls jučer je proslavila 49. rođendan u društvu supruga Davida Beckhama.

Otkrila je to milionskoj armiji pratilaca na Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj ih vidimo dok se ljube na plaži, ali nije poznato gdje su to.

“Usred nedođije – sa omiljenom osobom”, napisala je Victorija ispod fotografije.

Ova majka četvero djece i dalje izgleda poput djevojčice. Njena fit figura godinama se ne mijenja, a na Instagramu je proteklog vikenda otkrila da je nedavno napravila novi tretman ljepote.

Victoria Beckham je bila na posebnom laserskom tretmanu kože, koji može koštati i do 2.000 funti (oko 2.238 eura) po sesiji, piše Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Naime, supruga Davida Beckhama nedavno se na klinici za plastičnu kirurgiju Ghavami u Los Angelesu podvrgnula takozvanoj ‘obnovi’ površine kože’, tretmanu u kojem se bore na koži na licu uklanjaju laserskom primjenom, kožu treba zategnuti i nadoknaditi promjenu boje.

U videu kojeg je objavila priča s liječnikom Ghavamijem o svom nehirurškom liječenju. Poručuje da zahvaljujući neinvazivnom postupku ‘doslovno neće ostarjeti’.

-Ne pokušavamo samo vratiti vrijeme, već ga sada zaustavljamo, kaže liječnik Victoriji i dodaje da ‘tako doslovno više neće stariti.’

Otkrio je i da je bivšoj pjevačici dao kombinaciju tretmana koji malo ozljeđuje površinu kože kako bi je regenerirao i svjetlosnu terapiju. Rekao je da ima ‘sjajnu strukturu kostiju i dobru kožu’.

Svojevremeno je otkrila kako ne štedi na kozmetičkim preparatima za njegu kože. Ne krije da gotovo religiozno odlazi na masaže lica, a osvježavajuća maglica za lice i hidratantna krema neizostavan su dio njene beauty rutine. Veliku pažnju posvećuje i njezi tijela, a njen uvjerljivo omiljeni proizvod za njegu tijela je prirodno ulje.

Pročitajte još