Ko su Azelma i Ismet iz Bihaća što se bore za titulu “Superpara” kod Enisa Bešlagića

Piše: L. K. P.

Azelma (35) i Ismet (33) Žerić iz Bihaća takmičari su nove sezone  zabavno takmičarskog showa  „Superpar“ koji vodi Enis Bešalagić. U braku su petnaest godina i imaju dvoje djece. Azelma trenutno radi kao spremačica u centru za socijalni rad, a Ismet je po zanimanju bravar i povremeno odlazi na nekoliko mjeseci da radi u Njemačkoj.

– Kod kuće je totalno drugačiji čovjek, nježan je – priznala je Azelma,

Ismet je priznao da su potpuno drugačiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Superpar (@superpar_rtl)

– Naše su suprotnosti u svemu. Volim previše izlaziti, kao da sam i dalje momak. Da nisam oženio nju, mislim da bih bio na skroz lošem putu – rekao je Ismet.

Ismet za sebe kaže da je vječno dijete, često mu je zabava na prvome mjestu i priznaje da ne zna baš baratati novcem, što ponekad dovodi do svađe među njima. U životu im često nije sve išlo po planu, imali su finansijskih i bračnih problema.

– Kod nas je u braku bilo mnogo toga, od uspona do padova, čak i prevare. Evo i dalje smo skupa, ovdje u Superparu – priznala je Azelma.

Ipak, uspjeli su sve prebroditi i upravo zbog svega toga što su zajedno proživjeli, vjeruju da su super par.

Oni su bili prvi par koji se susreo s izazovom na poligonu u prvoj emisiji. Azelma je bila vozačica, a Ismet joj je govorio gdje da vozi. Ismet je obukao peraje, a Azelma stavila naočale za ronjenje. Na prvom punktu Ismet je pokupio narukvice, a na drugom torbu dok je Azelmu mučila vožnja u rikverc. Nakon što su pokupili sliku, prošli su kroz cilj.

– Mislim da ćemo pobijediti u ovom zadatku – rekao je Ismet i uskoro su stigli u svoj novi dom koji im se jako svidio. Na kraju nisu baš postigli odličan rezultat pa su dobili malo lošiju sobu.

Pročitajte još