Umro je mlad, a raskid je bio buran: Zaboravljena ljubav Victorie Beckham i kanadskog glumca

Piše: Azra

Foto: Instagram @victoriabeckham, Pineterst @gettyimages

Nekadašnja članica grupe Spice Girls rekla je “da” zgodnom Englezu 1999. godine, a ovaj par i danas – četvoro djece i 24 godine kasnije – izgleda zaljubljeno do ušiju.

Mnogi su, ipak, zaboravili da David Beckham nije bio prvi poznati dečko popularne Poš Spajs.

Prije fudbalera, Victoria je imala dvije velike ljubavi. Od 1988. do 1994. njen partner bio je električar Mark Vud, za kog je čak bila vjerena neko vrijeme, a potom je 1995. kratko bila u vezi s kanadskim glumcem Coreyom Haimom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria nikada nije pričala mnogo o ovoj ljubavi, ali je u svojoj knjizi “Učeći da letim: Autobiografija” iz 2001. priznala da ima romantičnu prošlost s Coreyom Haimom.

On je, s druge strane, naširoko u jednom starom intervjuu pričao o njihovoj vezi, a navodno se sve odigralo 1995. godine, prije nego što je Victoria postala velika zvezda.

Par se upoznao u londonskom muzičkom studiju, kada su, kako je Corey ispričao, Victorija i on odmah zapazili jedno drugo.

– Morao sam da se družim s njom, to je bila moja obaveza – rekao je on pomalo nejasno.

 

Kako je ispričao, Victoria, tada Adams, bila je toliko očarana njim da ga je ubrzo odvela kući da upozna njene roditelje. Corey nije bio toliko oduševljen njom, a otišao je toliko daleko da je za medije pričao o tome kako se ona ljubi.

– Kad se ljubi, radi tu malu kul stvar koju ne mogu da ti objasnim… Ona onako malo gricka, ništa posebno – rekao je glumac.

Oni su se viđali neko vrijeme i, po svemu sudeći, spontano se razišli.

– Nikad nismo zaista raskinuli Victorija i ja – rekao je Corey.

Naravno, svaka priča ima dvije strane, a Victoria je u svojoj knjizi napisala da je raskid bio vrlo jasan i buran. Sve se, tvrdi ona, dogodilo zbog njihovog neslaganja oko grupe Take That, koje je dovelo do velike svađe.

Izvor: glossy.espreso.rs 

(S.B.)

Pročitajte još