Jasminu Stavrosu preko noći se pogoršalo stanje, morali su ga prebaciti u drugu bolnicu

Piše: Selma Bošković

Pjevač Jasmin Stavros (68) već dva i po mjeseca u bolnici vodi bitku s karcinomom kostiju, a kako doznaje 24 sata, sredinom sedmice prebačen je u kliniku za plućne bolesti Jordanovac zbog komplikacija s plućima.

Foto: Pixsell / Dusko Jaramaz

-Istina je da je pacijent prebačen na Jordanovac zbog nastalih komplikacija. O kakvim je komplikacijama riječ, ne mogu govoriti, potvrdio je prof. Fedor Šantek, specijalist radioterapije i onkologije sa zagrebačkog KBC Rebro.

24 sata neslužbeno, iz bolničkih krugova doznaje i da se Jasminovo stanje gotovo preko noći pogoršalo te da ima dren u plućima.

Jasmin Stavros otkrio je za hrvatske medije da boluje od teške bolesti. Ovaj mjesec Stavros je imao najavljene nastupe, ali još ne razmišlja o tome hoće li ih odgoditi ili ne.

– Imam karcinom kostiju i u fazi sam borbe za život. Sve me boli, leđa najviše. Stalno sam u bolnici, nisam otad išao doma. Loše se osjećam, bole me leđa, sve. Svakakve lijekove protiv bolova mi daju, nešto pomogne, a nešto ne, ispričao je Jasmin Stavros za 24sata.

Stavrosa je opaka bolest zatekla unatoč njegovu zdravom načinu života. Svoj je mir posljednjih godina pronašao u vjeri i životu u prirodi, a bavi se i sportom te prakticira umjerenu prehranu.

Muzičar sa suprugom Žarkom živi na selu. Naime 2008. se preselio u Dol, seoce s tridesetak stanovnika pored Jastrebarskog. Kupio je klet i uredio ga za stanovanje. Ondje se posvetio zdravom životu i molitvi. Izjavio je da svaki dan pedalira 30 kilometara i kontemplira gledajući zelene brežuljke, a osim pjenušca pije jabukovo sirće.

Pročitajte još