Samo su tri detalja dovoljna da balkon postane omiljeno mjesto u stanu

Piše: Azra

Balkon je ono mjesto u stanu koje u toplijim mjesecima mnogi rado pretvaraju u omiljenu oazu za ispijanje kave, uživanje u dobroj knjizi, upijanje sunčevih zraka, druženje s prijateljima…

Foto: Instagram @gozdee81

U svakom slučaju, zaljubljenici u svaku vrstu boravka na otvorenom žele da na njihovu balkonu vlada ugodna atmosfera. Srećom, pomoću nekoliko dodataka taj efekat nije teško postići. Treba vam samo malo volje i truda.

  1. Jastuci i dekice

U nekom trenutku dekice više nećete trebati, ali bit će vam omiljeni dodatak u prohladnim proljetnim jutrima i večerima. U svakom slučaju, jastuci i dekice ključni su dodaci za dodavanje topline i udobnosti vašem balkonu. Ako imate mali balkon i nemate prostora za kauč, jednako lijepi i korisni bit će i na stolicama.

Za živopisan izgled birajte jastuke raznih boja i uzoraka. Ako želite nešto mirnije ili romantičnije, upotrijebite neutralnije boje i suptilnije uzorke.

  1. Svijeće i lampice

Svijeće možete staviti, primjerice, na stol, dok lampicama možete ukrasiti ogradu ili strop balkona. U svakom slučaju, ovo su dodaci zbog kojih će vaš balkon u večernjim satima izgledati vrlo lijepo i romantično.

Foto: Instagram @gozdee81

  1. Biljke

Ne zaboravite na dozu svježine na svojem balkonu, za koju su najbolje biljke, zahvaljujući kojima ćete se osjećati kao da ste u kontaktu s prirodom.

Detalj zbog kojeg će biljke izgledati još čarobnije su tegle. Odaberite lijepe i zanimljive modele koji će vaš balkon učiniti još ljepšim mjestom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEPOT (@depot_online)

Zaljubljenici u umjereno, primjerice, mogu se koristiti teglama prirodnih, neutralnih boja, poput bijele i sive, i zelenim biljkama.

Izvor: zadovoljna.hr 

(S.B.)

Pročitajte još