Alessandra Ambrosio nije više slobodna: Uhvaćena na večeri s tajanstvenim muškarcem

Piše: L. K. P.

Alessandra Ambrosio, jedna od najljepših žena svijeta, kako je oslovljavaju svjetski mediji te bivša Viktorijina anđelica, privatnim životom oduvijek je privlačila pažnju. Ovih dana kruži fotografija atraktivne manekenke na proslavi njenog 42. rođendana s prijateljima i tajanstvenim muškarcem u rodnom joj gradu Florianopolisu u Brazilu.

Na fotografiji je vidljivo kako slavna manekenka uživa u ugodnom društvu, a naravno, najveću pažnju privukla je bliskost s već spomenutim muškarcem. Uz ugodan razgovor, društvo je uživalo u ribljem meniju, a Alessandra je s bogatog jelovnika odabrala škampe.

S obzirom na to da je Brazilka veoma vezana za svoju djecu i porodicu, naravno, proslava rođendana nije mogla proći bez njih pa je tako nekoliko dana ranije na Instagramu objavila fotografije porodičnr proslave. Četrnaestogodišnja kćerka Anja i desetogodišnji sin Noah najdraže su društvo slavnoj mami, a proslavu su joj uljepšali i majka Lucilda, otac Luiz i sestra Aline.

Otkako je početkom marta 2018. objavila da se razišla s partnerom Jamiejem Mazurom, s kojim je provela gotovo deset godina u vezi i s kojim ima dvoje djece, ne zna se mnogo o njenom privatnom životu. Brazilsku manekenku najčešće možemo vidjeti samu ili s djecom koju često vodi na luksuzna putovanja po svijetu. U maju te iste godine cijela četveročlana porodica, za dobrobit djece, tada se okupila u Malibuu, no idila nije dugo potrajala. Gotovo svi oko njih, pa čak i paparazzi, svjedočili su žestokoj svađi sad već bivšeg para upravo pred djecom.

Alessandra nikada nije detaljno govorila o razlozima njihova prekida, a nagađalo se da su njihovoj ljubavi presudile poslovne obaveze, putovanja i nedostatak komunikacije. Prije toga, Ambrosio je u jednom intervjuu objasnila da nema vremena za vjenčanje te da joj to nikako nije prioritet, a u razgovoru za Cosmopolitan objasnila tajnu duge veze – koja, doduše, nije opstala.

 

Pročitajte još