Kao od majke rođena: Trudna Severina pozirala bez odjeće

Piše: Selma Bošković

Severina danas slavi 51. rođendan. S najbližim prijateljima i saradnicima već je proslavila sinoć u jednom zagrebačkom restoranu, a snimke su osvanule na Instagramu.

Pjevačica je rođena 21. aprila 1972. godine u Splitu, a njena karijera počela je krajem osamdesetih. Pjevati je počela kao djevojčica u KUD-u Mozaik.

U tridesetogodišnjoj karijeri Severina je izdala 12 studijskih albuma, a bila je vrlo uspješna i u stvaranju stvaranju za sebe i kolege s estrade.

Severina je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira bez odjeće u periodu trudnoće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– (Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog ljeta. Prije malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osjetila što je to #bezuvjetnaljubav. Nema na svijetu ničeg ljepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca, napisala je Severina u opisu fotografije.

Severinin život posljednjih godina obilježila je borba za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem.

Borba traje od 2013. godine, kada su Milan i Severina prekinuli ljubavnu vezu koja je trajala od kraja 2010. godine. Aleksandar se rodio 2012., a već nekoliko mjeseci nakon rođenja sina Severina i Milan su prekinuli. Pjevačica je kasnije priznala da joj je bilo teško otići s djetetom na prsima, ali da je to napravila zbog sina. Pjevačica i biznismen su se kasnije pomirili, ali ljubavna sreća nije dugo trajala te je njihova veza zauvijek okončana. Otada se viđaju na sudovima.

Godine 2015. udala se za Igora Kojića. Vjenčali su se 25. septembra 2015. u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i porodice. Dva mjeseca poslije uslijedio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 zvanica, a svoju ljubav okrunili su i na putovanju u Africi. Razveli su se nakon šest godina braka 2021. godine.

Pročitajte još