Brenda iz Beverly Hillsa bori se s rakom, a sada se razvodi nakon 11 godina braka: Prevaru ne može da oprosti

Piše: L. K. P.

Shannen Doherty podnijela je zahtjev za razvod od supruga Kurta Iswarienka nakon što ‘nije imala drugu opciju’, rekao je predstavnik zvijezde za Page Six.

-Razvod je posljednje što je Shannen željela. Nažalost, osjećala je da joj nije preostala nikakva druga opcija, rekla je Dohertyina publicistica, Leslie Sloane, u izjavi.

-Možete se obratiti Kurtovoj agentici, Collier Grimm, jer je ona intimno umiješana u to”, dodala je Sloane, sugerirajući da je druga žena uzrok razvoda.

TMZ je u međuvremenu izvijestio da je Doherty podnijela dokumente za razvod u petak u Los Angelesu, navodeći da su njih dvoje razdvojeni od januara.

Izvori su izjavili za taj list da Doherty – kojoj je u februaru 2020. dijagnosticiran rak dojke u stadiju 4 nakon što je već preboljela bolest – “nije dobro” što se tiče zdravlja, što njihov razlaz čini još težim.

Doherty je prethodno rekla u intervjuu za časopis People da je njena prva bitka s rakom dojke promijenila njen brak s Iswarienkom na bolje.

“Rak nas je učvrstio”, rekla je tada. “Kurt i ja sada mnogo više cijenimo jedno drugo.”

Inače, Iswarienko je treći suprug Doherty, a zastupa ga slavna advokatica za razvode Laura Wasser.

Bvša zvijezda serije “Beverly Hills, 90210” je ranije bila u braku s glumcem Ashleyjem Hamiltonom od 1993. do 1994. i igračem pokera Rickom Salomonom od 2002. do 2003. godine.

Pročitajte još