Meghan Markle otkrila šokantne porodične detalje u pismu kralju Charlesu

Piše: L. K. P.

Meghan Markle je prije dvije godine napisala pismo britanskom kralju Charlesu u kojemu je izrazila zabrinutost zbog “nesvjesne pristranosti” u kraljevskoj PORODICI piše Telegraph.

Nesvjesna pristranost koju je spomenula Meghan u pismu, a kasnije u intervjuu s Oprom Winfrey, odnosi se na razgovore unutar kraljevske obitelji o boji kože njezinog sina Archieja. Meghan je u pismu navela i ime osobe koja je komentirala kožu bebe, a pismo je navodno poslano nakon intervjua s Oprom.

-Da, bilo je dopisivanja, bilo je pisama od vojvotkinje od Sussexa kralju. Ali, to je bilo prije dvije godine, to nema nikakve veze s njezinom odlukom da ne dođe na krunidbu, naglasio je izvor.

Telegraphu je rečeno da su se i kralj Charles i Markle “složili da primjedba pojedinca nije bila izrečena sa zlom namjerom”.

TOkom intervjua s Oprom, Markle je navela da je vođeno “nekoliko razgovora” između neimenovanog člana kraljevske PORODICE i vojvode o tome kako će njihov nerođeni sin izgledati. Dvije godine kasnije princ Harry je rekao da nisu rekli da je to bio rasizam, nego da su priču preuveličali britanski mediji.

Pročitajte još