Momčilo Otašević progovorio o djeci koju je dobio s Jelenom Perčin: Maša je lavica mala, sin je na mene

Piše: Selma Bošković

Mjesecima se nagađalo o problemima u braku hrvatske glumice Jelene Perčin i njenog devet godina mlađeg supruga, crnogorskog glumca i zvijezde serije „Kumovi“ Momčila Otaševića.

Foto: Instagram @gloria.hr

Prije nekoliko mjeseci, javnost je saznala da se poznati par razvodi.

Glumac je u razgovoru za IN magazin otvoreno progovorio o djeci koju je dobio s Jelenom.

-Maša je lavica mala. Maša je živa, od akcije. I Jakša je, ali on je ipak malo mirniji. Kada skaču po trampolinu, ona može skakati dva i pol sata, a on će nakon 15 minuta reći ne mogu više pa će napraviti pauzu. On je valjda više na mene, da malo odmori, otkrio je Momčilo detalj o svojoj djeci.

Inače, Jelena je kćer Mašu rodila u augustu 2018. godine, a sina Jakšu u novembru 2020. godine.

Perčin (41) ovo je drugi brak, nakon onog s poduzetnikom Kristijanom Babićem s kojim je dobila 13-godišnju kćerku Lotu.

Lijepa Dubrovkinja i njen crnogorski kolega upoznali su se i zaljubili na snimanju serije „Zora dubrovačka“, a vjenčali su se u svibnju 2018. u tajnosti – u krugu porodice i bliskih prijatelja u bokokotarskom zaljevu u Crnoj Gori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Crnogorski glumac u jednom intervjuu je otkrio da je svojoj izabranici pripremio neka romantična iznenađenja na vjenčanju. Među ostalim, dogovorio je da joj na klaviru sviraju njene omiljene pjesme, dok su na sceni bile posute latice ruža. Potom su otišli na piće u lokal gdje su se upoznali i proveli najljepše trenutke, a nakon toga se jedrenjakom uputili na drugu lokaciju.

Pročitajte još